Word Lid!

De R.K.v.V. vertegenwoordigt de 5 studentenverenigingen in Rotterdam en graag willen wij dat iedereen die in Rotterdam woont zo enthousiast is als wij en lid wordt van een van de 5 verenigingen.

Lid worden kan gedurende de Eurekaweek in Rotterdam. Die loopt in 2018 van 20 tot 23 augustus. Als je nieuw bent in Rotterdam en hier komt studeren krijg je in deze week een goed beeld van de stad Rotterdam en leer je de 5 studentenverenigingen kennen. Alle verengingen hebben een eigen karakter en tijdens deze week kan je kijken welke het best bij jou past.

Ook tweedejaars studenten en HBO-studenten in Rotterdam kunnen lid worden van een studentenvereniging. Om voor deze mogelijk te maken om een goed beeld te krijgen van de verschillende studentenverenigingen verkoopt de R.K.v.V. polsbandjes. Met deze polsbandjes kan je, zonder de Eurekaweek te lopen, een kijkje nemen bij de verenigingen en gedurende de Eurekaweek genieten van de georganiseerde feesten.

Het is mogelijk om tijdens de Eurekaweek bij een van onze verenigingen te slapen, kijk voor meer informatie op hun website:
RSC/RVSVĀ 
RSG
Laurentius
SSR
NSR

Hou onze site en onze site goed in de gaten voor updates over Eurekaweek! Bekijk ook eens deze infographic van de LKvV over lid worden bij een studentenvereniging.