Solliciteren bestuur 2018-2019

Ben jij lid van een van de 5 studentenverenigingen? Ben je geïnteresseerd om jouw eigen én andere studentenverenigingen te willen vertegenwoordigen naar belangrijke partijen in Rotterdam? Dan is een bestuursjaar voor R.K.v.V. iets voor jou!

Op onze Home-pagina heb je kort kunnen lezen wat de R.K.v.V. inhoudt. Als dit je enthousiast heeft gemaakt voor de R.K.v.V. kun je solliciteren voor een bestuursfunctie voor het studiejaar 2018-2019. De R.K.v.V. is een parttime bestuursjaar en goed te combineren met je studie en/of andere extra-curriculaire activiteiten.

Elk jaar is de R.K.v.V. weer op zoek naar 5 nieuwe bestuursleden, allen afkomstig van één van de 5 verenigingen in Rotterdam. Er zijn dan ook 5 functies.

  • Praeses
  • Abactis
  • Quaestor
  • Assessor Eurekaweek I
  • Assessor Eurekaweek II

Wat deze functies precies inhouden is te lezen op de functies-pagina die ook op deze website staat.

Om officieel te solliciteren moet je voor 30 april een sollicitatiebrief en een bijbehorend CV versturen naar abactis.rkvv@gmail.com. In deze sollicitatiebrief motiveer je waarom je het leuk lijkt om een bestuursjaar bij de R.K.v.V. te doen en voor in 2 functies je geïnteresseerd zou zijn. Een mogelijke vervolgstap is een sollicitatiegesprek bij twee van onze bestuursleden.

Als je vragen hebt kun je deze altijd stellen via abactis.rkvv@gmail.com. Je kan natuurlijk ook altijd iemand van de R.K.v.V. aanspreken op je eigen vereniging.