Solliciteren

Ben jij lid van een van de 5 studentenverenigingen? Ben je geïnteresseerd om jouw eigen én andere studentenverenigingen te willen vertegenwoordigen naar belangrijke partijen in Rotterdam? Dan is een bestuursjaar voor R.K.v.V. iets voor jou!

Op onze Home-pagina heb je kort kunnen lezen wat de R.K.v.V. inhoudt. Als dit je enthousiast heeft gemaakt voor de R.K.v.V. kun je solliciteren voor een bestuursfunctie voor het studiejaar 2019-2020. De R.K.v.V. is een parttime bestuursjaar en goed te combineren met je studie en/of andere extra-curriculaire activiteiten.

Elk jaar is de R.K.v.V. weer op zoek naar 5 nieuwe bestuursleden, allen afkomstig van één van de 5 verenigingen in Rotterdam. Er zijn dan ook 5 functies.

  • Praeses
  • Abactis
  • Quaestor
  • Assessor Eurekaweek I
  • Assessor Eurekaweek II

Wat deze functies precies inhouden is te lezen op de functies-pagina die ook op deze website staat.

Om officieel te solliciteren moet je voor 15 april een sollicitatiebrief en een bijbehorend CV versturen naar abactis.rkvv@gmail.com. In deze sollicitatiebrief motiveer je waarom je het leuk lijkt om een bestuursjaar bij de R.K.v.V. te doen en in welke twee functies je geïnteresseerd zou zijn. Een mogelijke vervolgstap is een sollicitatiegesprek met twee van onze bestuursleden.

Als je vragen hebt kun je deze stellen via abactis.rkvv@gmail.com. Je kan natuurlijk ook altijd iemand van de R.K.v.V. aanspreken op je eigen vereniging.